UREDNIŠKI ODBOR

Ni skrivnost, da smo uredniki zadnjih nekaj let zaskrbljeno stikali glave in se spogledovali z ukinitvijo tiskanega Kažipota … na tihem pa tudi z možnostjo uvedbe spletne variante. Da je branost premajhna, krog bralcev tudi, kakovost prispevkov večinoma vprašljiva, aktualnost z dvema številkama letno nikakršna … Videli smo, da tako ne bo več šlo naprej. Rekli smo bobu bob in se nehali slepiti. Kažipot ni bil več to, kar želimo, da bi bil.

V začetku letošnjega šolskega leta nas je mentorica (končno?) postavila pred dejstvo: moramo na splet! Seveda smo »predlog« takoj soglasno sprejeli – vemo namreč, da lahko spletno glasilo reši večino težav. Z nekaj na novo osvojenimi veščinami se tako podajamo novim izzivom naproti.

Z velikim veseljem vam predstavljamo Kažipotovo prenovljeno podobo. Ne, na nove prispevke ne bo več treba čakati pol leta. 🙂 Naj vas osvežijo, ogrejejo, nasmejijo, prizemljijo, tu in tam naj odzvanjajo v (pod)zavesti in silijo k razmisleku. Za vse to je bil, je in bo Kažipot.

Uredništvo

 

Kdo smo?

– To smo! 🙂

Smo vedno nasmejana ekipa, ki za vas pripravlja prispevke od A do Ž. 🙂

 

Hvala, ker nas spremljate!